Hei, her kan du laste ned produktbrosjyren din:

Anbefalt for deg: Fasadeskifer på Eventyrlig Oppussing / Tyin

For første gang i historien ble norsk skifer brukt i systemet til Cupa Picarras under innspilling av Eventyrlig Oppussing på Tyin. Grå kvartsittskifer fra Oppdal ga hytta et unikt preg. Har kan du se et prosjekt fra A til Å. Utført av Halvor Bakke & Co i løpet av noen dager høsten 2020. 

Gustav monterte lektene i aluminium rett på den gamle kledningen. Luft strømmer fritt bak skiferen gjennom perforeringer i lektene. Krokene festes i lektene og låser fast skiferen som er 10 millimeter tykk. Enkelt og genialt!

Se mer fra prosjektet med FASADESKIFER på Eventyrlig Oppussing.

Anbefalt for deg: Slate Inspiration

Fremtidens arkitekter vil søke inspirasjon i naturen. Der finner de unike, holdbare, økonomiske og bærekraftige materialer. Arkitekter verden over har tatt i bruk naturskifer til innovative prosjekter. Et stort utvalg av skifer og systemer gir vide arkitektoniske muligheter.

I denne brosjyren ser du spennende prosjekter i Europa og USA med fasadeskifer: The Binet Building i Paris. I Peckham i London har en bolig tatt formen til Munch-museet. I Chamboard i Frankrike har historiske bygninger blitt integrert i et moderne firestjerners hotell. Pierson Library i Vermont er et bygg av det 21. århundre blant historiske bygninger. Boligprosjektet i Trélazé i Frankrike viser at en ikke er låst til rette flater. Ved Lillebelt i Danmark har en enebolig bolig fått vedlikeholdsfri skiferfasade. 

Se disse og 13 andre prosjekter i den store brosjyren du kan laste ned.
(80 sider med inspirasjon / 19 prosjekter / 23 Mb)

The Binet